Creëer een open mindset door één kleine stap per dag

Openheid en het onbekende omarmen zijn basisvaardigheden die je nodig zult hebben in de steeds sneller veranderende wereld waarin we nu leven. Het zijn key factoren die je creatieve mindset ontwikkelen. Een fantastische manier om deze vaardigheden te ontwikkelen, is door je te laten verrassen. Een babystapje per dag maakt je al elke dag een klein beetje beter. Na een tijdje zal je merken dat je er beter in bent geworden.

Hoe werkt het?
Durf je het aan om elke dag een verrassing toe te laten? Schrijf je dan nu in en ontvang elke dag een e-mail met een kleine opdracht die je helpt je dagelijkse dosis verrassing tot je te nemen. Je krijgt veel kleine nieuwe inzichten en ervaringen. Noteer ze in een notitieboekje. Je kunt ervoor kiezen je reflecties niet alleen voor jezelf te houden, maar ze ook te delen met ons hier bij Matterz (contact@becauseitmatterz.com).

Laat je verrassen voor meer geluk en succes!
Aandacht geven aan de positieve dingen die gebeuren dankzij het feit dat je surprise toelaat, draagt bij aan een gelukkiger leven. We zijn geneigd te focussen op wat (nog) niet goed gaat, terwijl we zoveel gelukkiger worden door stil te staan bij de successen (klein en groot) in ons leven. Deze surprise challenge is niet alleen bedoeld om je onder te dompelen in verrassing. De dagelijkse uitdagingen zullen ook elke dag opwinding, enthousiasme en/of vrolijkheid brengen. Dit is omdat je elke dag iets nieuws ervaart, jezelf verrast, een ander verrast, jezelf uitdaagt en overwinningen viert. Ervaar het en schrijf het op, zodat je er op een later moment op terug kunt kijken en het opnieuw kunt beleven. Een mooie reminder voor een later moment waarop je het nodig hebt.

Durf je het aan om elke dag een verrassing toe te laten?
Schrijf je dan nu in en ontvang elke dag een e-mail met een kleine opdracht die je helpt je dagelijkse dosis verrassing tot je te nemen.

Laat je gegevens achter en doe mee

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging in je mailbox en dan 30 dagen lang een verrassingsmail. Daarna zullen we je op de hoogte houden van nog meer inspiratie. Je kunt je altijd uitschrijven.