In het door jou gekozen scenario zijn je medewerkers bitter. De bittere smaak wordt algemeen beschouwd als een signaal voor een mogelijk giftig product.
Voedingsmiddelen die een toxische stof bevatten, smaken meestal bitter. Deze waarschuwing kan ook binnen een organisatie worden gevoeld. Een verandering kan in eerste instantie ‘gevaarlijk’ overkomen. Niet iedereen springt meteen een gat in de lucht als de zaken veranderen en er is soms terecht de zorg over de toekomst. Wat betekent dit voor mij? Heb ik nog wel een rol in de nieuwe organisatie? Wat wordt er van mij verwacht? Mensen houden van duidelijkheid.

Wat betekent deze smaak?

Meer weten wat deze smaak betekent voor je team en hoe je team in beweging te krijgen om tot het gewenste resultaat te komen? Vul hier je email adres in en ontvang meer tips en advies direct in je inbox.

Korting!

In het managementkookboek Verandering van Spijs vind je inspiratie, achtergrondinformatie en verschillende voorbeelden van communicatietools om betrokkenheid van teams te vergroten in de verschillende fasen van veranderingen. Als je het boek nu bestelt, ontvang je het voor de actieprijs van 30 euro EN je ontvangt er digitaal het werkboek bitter bij, zodat je alle tools voor jouw bittere medewerkers bij elkaar op een rijtje hebt in de voor jou relevante samenvatting van het uitgebreide boek en er meteen mee aan de slag kunt.