Home/Optioneel/Co creatie van communicatie

Mensen vertrouwen en volgen mensen…

Of je nu intern- of extern wilt communiceren. In alle gevallen geldt dat we meer vertrouwen hebben in de verhalen van mensen dan die van organisaties. Hoe meer mensen jouw innovatie of ambitie delen, hoe sneller je boodschap zich verspreidt. Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van het tipping-point bij innovaties. Een nieuw product of dienst bereikt de grote massa pas nadat 15 tot 18% van de innovators en vroege adopters het heeft omarmd. Als deze eerste groep erover gaat praten, gaat het opeens vliegen. De grote massa wordt nieuwsgierig en durft het aan. Ze hebben immers van iemand die ze vertrouwen gehoord dat het wat is. Dit principe passen wij toe op onze communicatie. We maken de communicatie samen met de eerste 15 tot 18% van je team en maken daarmee van het tipping point ons startpunt. De enthousiaste mensen delen met de mensen die ze kennen en samen bereiken en enthousiasmeren we het grootste deel van de organisatie. 

Wij vertalen jullie doelen in een programma van communicatie-uitgangspunten en – vereisten. samen bepalen we welke communicatierollen jullie willen laten uitvoeren door ons en door jullie eigen mensen. We kunnen ontwerpers, schrijvers, communicatie strategen leveren. Maar we kunnen ook jullie eigen mensen faciliteren het volledige communicatie concept te bedenken en uit te voeren. We stellen concrete doelen, maken planningen en budgetten en bepalen wat ervoor nodig is om een goed communicatie team samen te stellen waarmee we onze boodschap en ons enthousiasme overbrengen. Het multidisciplinaire team dat we werven, ontwikkelen met onze hulp hun creatieve vermogens die ze direct inzetten om bijzonder effectieve communicatie te creëren.

Ronduit genieten als je plannen, diensten, producten innovaties, zich als een lopend vuurtje verspreiden

Wat is het resultaat?

Beter verteld en beter begrepen
Door authentieke verhalen en ervaringen van verschillende mensen in verschillende rollen, posities en standpunten te delen, wordt de boodschap beter verteld en beter begrepen. 

Grote oprechte betrokkenheid
Door de communicatie uit te rollen met mensen die mensen kennen, vergroten we de oprechte betrokkenheid. Je neemt eerder iets aan van iemand zoals jezelf dan van iemand van bovenaf. 

Grotere klanttevredenheid en rendement
Er zijn diverse onderzoeken die aantonen dat medewerkersbetrokkenheid leidt tot grotere klanttevredenheid en rendement. Met ambassadeurs aan het communicatie-roer, realiseren we meer medewerkersbetrokkenheid en enthousiasme dat doorsijpelt naar buiten.

Creatief potentieel optimaal benut
We faciliteren de interne teams zo dat de deelnemers hun creatieve vaardigheden en mentaliteit ontwikkelen. Dat levert niet alleen hier en nu bijzondere resultaten, maar ze vergroten hun creatieve capaciteit ook voor de toekomst.

Manieren waarop we communicatie co-creëren

Campagnes

Hoe trekken we de aandacht van jouw team?

Creatieve Ambassadeurs

Je boodschap als een lopend vuurtje rond laten gaan

Kort & Krachtig

Focus op de kern en de aandacht voor de details volgt

Verbeelden

Ontdek, ervaar en ontwikkel verbeeldingskracht

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Verhalen van onze klanten

SAMEN PROGRAMMA IN BEELD BRENGEN

KRACHT VAN ONVOLLEDIG COMMUNICEREN

CORPORATE WAARDEN DOORVOELEN