Home/Optioneel/Creatief klimaat

Creatief Klimaat

Wanneer je het creatieve potentieel van je mensen wilt laten bloeien, doe je er goed aan een creatief klimaat te bieden waarin mensen zich veilig en uitgenodigd voelen om datgene te doen wat nodig is om tot buitengewone resultaten te komen. We kunnen je hier alles over vertellen. We baseren ons op de tien dimensies voor een creatief klimaat volgens de Zweedse professor Ekvall. Maar we geloven dat het pas echt landt door het te laten ervaren. Leren is slechts deels een cognitief proces.

We ontwerpen en begeleiden leiderschapsprogramma’s voor iedereen binnen de organisatie die de leiding wil nemen in het vooruitbrengen van de organisatie. We ontwikkelen buitengewone sessies waar we gebruik maken van de fysieke wereld buiten ons hoofd en onze kantoormuren. Via verrassende wegen ontdek je nieuwe dingen over jezelf en je organisatie die tot verrassende nieuwe oplossingen of ideeën leiden. Geen traject is hetzelfde, omdat elke uitdaging anders is.

Dus wil jij jezelf, je mensen en je omgeving verrassen en bouwen aan een buitengewone organisatie? Laten we dan bij elkaar zitten en inspiratie opdoen over wat er allemaal mogelijk is. Je zult verrast zijn over de zee aan mogelijkheden!

Iedereen wil toch werken in een omgeving waar de energie vanaf spat!

Wat is het resultaat?

Onoverwinnelijke organisatie
Een creatieve workforce die de ruimte krijgt, heeft capaciteit en de drive om grootse dingen mogelijk te maken en de organisatie en zichzelf naar grote hoogte te stuwen. 

Energie
Mensen die hun creatieve potentieel kunnen benutten, vergroten hun werkplezier, veranderbereidheid, weerbaarheid en  flexibiliteit.

Vertrouwen
Wanneer mensen zich gesteund en veilig voelen en actief mogen meedenken en bijdragen aan de toekomstplannen, vergroot het vertrouwen in hun eigen creatieve potentieel en in de toekomstbestendigheid van de organisatie.

Integratie
Door creativiteit te integreren in bestaande processen en bedrijfsvoering, wordt het echt onderdeel van de bedrijfsvoering. Daarmee is het geen taak erbij, maar een manier van efficiënter werken en leven. 

Manieren waarop we een creatief klimaat ontwikkelen

Geïntegreerde communicatie

We zetten jullie bestaande communicatiekanalen kracht bij

Creatief Leiderschap

Ruimte voor innovatie creëren door creativiteit, openheid en flexibiliteit?

Leer productiever denken

Productiever door kritisch en creatief denken af te wisselen

Onboarding & traineeships

Geef talent de ruimte om kansen te creëren

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Verhalen van onze klanten

INDIVIDUELE LEIDERSCHAP EXPEDITIE

COLLABORATION PLATFORM

ASSESSMENT CREATIEF KLIMAAT