Home/Kennisbank/Diverse faces of surprise

Diverse Faces of Surprise

Welkom bij Diverse Faces of Surprise. De verrassende serie persoonlijke verhalen die aantonen hoeveel meer er mogelijk wordt als je het onbekende omarmt. Want het maakt dat onze creativiteit, openheid, flexibiliteit en weerbaarheid groeit.

Introductie

Zondagskind dat de wind altijd mee had? Of een creatieve mindset waarmee je altijd opties kunt bedenken om oplossingen te creëren voor elke uitdaging? Ik zou geluk maar een handje helpen en die mindset ontwikkelen…

Karin van Geelen

Als je als jong meisje een negatieve verrassing ondergaat waar je de rest van de leven aan herinnerd wordt, moet je stevig in je schoenen staan en een open mind hebben om de voordelen te zien en te ervaren. Leer van Karin’s positieve kijk op negatieve verrassing.

Rob de Bonth

Als je als ondernemer gewend bent om flexibel te zijn en verrassing een vaste plek in je leven te geven, kan dat heel goed uitkomen als je privéleven van de een op de andere dag volledig op z’n kop wordt gezet….

Matterz

Cyndi Burnett

Over “ah en “wonder”. Als professor in Creativity & Change Leadership brengt Cyndi de belangrijke boodschap dat cognitieve flexibiliteit komt van oefenen. Cyndi verrast met een kleine dagelijkse verrassing met een grote belangrijke moraal!

Wilma van der Meer

Verrassingen komen niet van buiten,maar als kracht van binnenuit. Wilma heeft een verrassende kijk op verrassing. Zij denkt niet in momenten, maar laat zich verrassen door haar eigen inzichten.

Maryse Spapens

Maryse’s verhaal laat zien hoeveel nieuws er op je pad komt als je na een negatieve verrassing niet meteen doordendert, maar eerst even achterover leunt en afwacht wat zich aandoent.

John Hokkeling & Anneke

Twee verschillende perspectieven op een levensechte verrassing die John en Anneke in de schoot geworpen kregen toen onze gedegen voorbereide klantsessie door een urgente kwestie op de schop ging.

Barber Brinkman

Barber leerde al op jonge leeftijd hoeveel kracht en flexibiliteit je ontwikkelt door een goede balans tussen stilstaan bij verdriet en voortbewegen richting mooie nieuwe ervaringen.

Corien Plaisier

Twee keer kreeg ze de diagnose kanker en zag ze hoe krachtig en positief ze doorleefde. Na de tweede keer besloot ze haar krachten in te zetten om anderen te helpen. Als coach in haar “doorleven na kanker” praktijk.

Saskia Maas

Eigenaar van improvisatie theater waar scriptloos de kern is en moeder van een autistische zoon die graag alles volgens script doet. Saskia bracht deze werelden samen in theaterschool voor autistische kinderen.

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op

Meer informatie

Verhalen van onze klanten

SAMEN PROGRAMMA IN BEELD BRENGEN

KRACHT VAN ONVOLLEDIG COMMUNICEREN

CORPORATE WAARDEN DOORVOELEN