Vraag

We willen onze high performing teams belonen met iets dat heel leuk is en waar ze tegelijk wat van leren.

Uitdaging

Vaak denken we dat nuttig en leuk elkaar bijten, maar niets is minder waar. De uitdaging is om de kick te zoeken die maakt dat mensen worden uitgedaagd zodat ze vanuit scherpte nieuwe dingen aangaan, zonder zich onveilig te voelen. En bij groepen komt daar nog bij dat er geen one fits all is.

Oplossing

Wij maken onze programma’s daarom verrassend, vernieuwend én divers, zodat verschillende mensen zich op verschillende momenten uitgedaagd voelen en met een grote grijns leren van de ervaring.

Diensten

All in events, creatief leiderschap expeditie, visieontwikkeling

 

BOEM! Zo erken je je high performers

Een grote internationale klant wilde 7 teams uit 5 landen vanuit 3 continenten erkennen voor een bijzondere prestatie. De vraag aan Matterz was een bijzonder programma te ontwikkelen dat leuk was en waarin we de mensen de gave van creativiteit cadeau zouden doen. Alle teams zouden naar Amsterdam worden gevlogen en drie dagen in de watten worden gelegd met waardevolle trainingen creatief denken, improvisatie en ze zouden hun openheid voor het onbekende vergroten met een bijzonder verrassingsprogramma.

En toen verraste het echte leven ons met Covid. Omdat drie dagen trainen achter een scherm in Covid tijd, waarin je al de hele dag van Zoom naar Zoom meeting gaat, niet voelde als een cadeautje, hebben we het programma omgebouwd tot een heel gaaf programma met de leukste en beste comedians van Boom Chicago. We hebben Matterz’ expertise rondom creatief denken verbonden aan Boom Chicago’s improvisatie technieken en laten ervaren hoe deze beide wegen naar meer creativiteit en openheid leiden.

In vier volle dagen inspireerden en leerden we in de ochtend teams uit Azië, in de middag uit Europa en ’s avonds uit Noord- en Midden-Amerika. Elke trainingsdag stond in het teken van een andere fase uit het creatieve proces waar de deelnemers als teams mee aan de slag gingen. Na de sessie kregen ze voor de rest van de week oefeningen waarmee ze individueel hun creatieve vaardigheden ontdekten en ontwikkelden. Toen de deelnemers alle fasen hadden doorlopen, brachten we alles samen in de uitvoering van hun eigen comedy show.

Matterz en de Boom acteurs verbonden zich vanaf het fysieke podium in Amsterdam met alle deelnemers uit alle werelddelen op Zoom en speelden samen een hilarische comedy show over hun eigen organisatieperikelen.

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Verhalen van onze klanten

CREATIEF LEIDERSCHAP EXPEDITIE

MT OP CREATIEF LEIDERSCHAP EXPEDITIE

VISIE & STORYTELLING