Home/Klantverhalen/cases-Act-now-visie-en-storytelling

Vraag

>Willen jullie ons helpen om samen met ons leiderschapsteam te komen tot een gave visie? We willen hulp zodat we zeker weten dat we niet te snel tevreden zijn, maar er echt uithalen wat erin zit.

Uitdaging

Vaak blijven we te dicht bij wat we al doen als organisatie of kijken we naar de concurrentie. Wij daagden het leiderschapsteam uit om echt voorbij de voor de hand liggende mogelijkheden te denken en zo bij écht gave opties voor de visie te komen. Als communicatiespecialist kunnen wij het vervolgens wel snel en doeltreffend formuleren.

Oplossing

Het gaat erom dat je zelf voelt dat je deze visie, no matter what waar wilt maken. En dan nog het zelfvertrouwen opkrikken door ieder individu te helpen ware verhalen op te halen die bewijzen dat je precies de juiste persoon bent om de visie op eigen wijze tot realiteit te maken en we hebben een succesformule en veel energie.

Diensten

Visieontwikkeling, Storytelling, Creatief denken, Creatief leiderschap

ACT NOW! VISIE & STORYTELLING

Toen een ontwikkelaar van duurzame energie de Europese markt wilde betreden en hun hele communicatie op wilde tuigen, vroegen ze Matterz om mee te helpen de basis te leggen door het internationale leadership team uit te dagen tot een bijzondere visie te komen. Er was een duidelijke opdracht om ervoor te zorgen dat we het maximaal haalbare zouden vatten. Daarom hebben we een visie-bom tot ontploffing gebracht en zijn we vanuit een veelheid aan opties tot een gave optie bedacht waar iedereen enthousiast van werd. We hebben de deelnemers begeleid om de visie direct concreet, inspirerend en kernachtig vast te leggen in diverse homepage designs.

Met deze concrete visie voor ogen, zijn we in de middag met de deelnemers op zoek gegaan naar persoonlijke verhalen die vanuit diverse perspectieven aantonen hoe Chint de ambitie realiseert. Met deze verhalen hebben we de website verder ingevuld met een teampagina en een pagina per persoon.

Alle persoonlijke creatieve uitingen zijn vervolgens door designers uitgewerkt tot een professionele authentieke brand.

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Klanten zijn enthousiast!

Als je Anneke inhuurt, ben je verzekerd van energie, enthousiasme, creativiteit, out of box ideeën en een enorme dosis executiepower.

Ans van Dalen, ING

Anneke & communicatie; de combinatie is zó goed dat je er geen erg in hebt wat ze allemaal doet. Dat is natuurlijk de signatuur van de echte professional. Voeg daar haar tomeloze inzet, enthousiasme en ‘down to earth’ benadering aan toe en je hebt een fantastische combinatie te pakken! En, niet te vergeten; Anneke is ook een heel fijn en leuk mens, en dat is weer heel prettig in een nauwe samenwerking.

Peter Ros, Peter Ros

Anneke is geweldig om mee samen te werken. Ze is vrolijk, praktisch en heeft een tomeloze energie. Ze laat en neemt genoeg ruimte om goed over zaken na te denken en gaat vervolgens snel tot actie over. Anneke is een toptalent in het bedenken van bijzondere dingen en voert ze uit op een hoog kwaliteitsniveau.

Anneke is een creatieve communicatie professional die ons ontzettend heeft geholpen om een aantal creatieve formats te creëren voor onze communicatie. Ze brengt energie en is fantastisch in brainstormen en delen van inspirerende ideeën die volledig aansluiten bij de opdracht en/of organisatiecultuur. Ze helpt deze tot leven te brengen, terwijl ze ervoor zorgt dat eigenaarschap binnen  de organisatie blijft.

Anne Langeveld-Mulder, Credit Europe Bank

Verhalen van onze klanten

CREATIEF LEIDERSCHAP EXPEDITIE

MT OP CREATIEF LEIDERSCHAP EXPEDITIE

VISIE & STORYTELLING