Home/Klantverhalen/Cases de rijkdom van beperkte budgetten

Vraag

Hoe zetten we onze communicatie intern zo op dat we er samen zorg voor dragen.

Uitdaging

Vaak huren we specialisten in om belangrijke onderwerpen buiten de core-business, zoals communicatie, vorm te geven. Supergoed en belangrijk, maar waak ervoor dat je het niet uit handen geeft en het met de adviseur de deur weer net zo hard uitloopt.

Oplossing

Om dat te voorkomen, ontwerpen wij onze programma’s altijd samen met medewerkers van jouw organisatie die we leren hoe ze zelf authentieke communicatie kunnen blijven ontwikkelen en uitrollen. Ook als wij er niet meer zijn. Communicatie-empowerment die werkt.

Diensten

Co-creatie van je communicatie, all-in events

De rijkdom van beperkte budgetten

De kleinere klanten die niet de budgetten hebben om alles uit handen te geven aan Matterz, realiseren vaak de meest duurzame resultaten. Zo hebben we een uitgebreid communicatieplan voor een van onze klanten geschreven als gevolg van een reorganisatie. We hebben het plan met het management opgetuigd en zij hebben het vervolgens belegd bij een interne communicatie-commissie. Via diverse posts op sociale media zien we hoe de middelen uit het plan tot leven zijn gebracht en over de jaren heen zien we ze ontwikkelen en doorgroeien.

DUURZAME COMMUNICATIE MET MINDER BUDGET

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Verhalen van onze klanten

CREATIEF LEIDERSCHAP EXPEDITIE

MT OP CREATIEF LEIDERSCHAP EXPEDITIE

VISIE & STORYTELLING