Vraag

De top 100 leiders uit de hele wereld komt naar Nederland voor een meerdaagse managementconferentie en de wereldwijde IT transformatie die wij de afgelopen jaren hebben opgetuigd moet door iedereen worden omarmd en geadopteerd.

Uitdaging

Bij leiderschapsconferenties grijpt iedereen zijn kans om aandacht te krijgen, zoveel mogelijk informatie over te brengen en mensen te overtuigen, winnen of welk ander communicatiedoel we ook nastreven. Te vaak leidt dit tot een more is less…. We overvoeden de leiders met informatie en overvoeden ze.

Oplossing

Wij rafelden het enorme complexe programma uiteen in kleine speelse elementen die we samenbrachten in een spel dat, IT waardig, op enorme touchscreen tafels werd gespeeld door de verschillende leiderschapsteams.

Diensten

All-in events, unieke team events

Spel als serieus communicatiemiddel

Met programma- en projectleiders uit alle hoeken van het transformatie programma creëerden we een speelveld met verschillende plekken waar ze vragen, opdrachten, filmpjes, challenges, cartoons, weetjes en meer tegenkwamen. Zo ervoeren ze op een speelse manier de grootsheid en diversiteit van het programma. Ze leerden en werden geïnspireerd.
Mensen met verschillende voorkeuren voor leren werden op hun wenken bediend, omdat we informatie overbrachten in beeld, geluid, tekst, metaforen en meer.

Hebben we ze een volledig overzicht van het programma kunnen geven? Nee, absoluut niet.

Hebben we ze met plezier door de wereld aan mogelijkheden geloodst? Absoluut.

We hebben de inefficiënte more is less om weten te turnen naar less is more en haalden bij de eindevaluatie de hoogste score van de verschillende programmaonderdelen van de hele conferentie. Tijdens een compacte volle bijeenkomst is je beste troef om mensen nieuwsgierig te maken en ze te verleiden om bij thuiskomst eens dieper in de materie te duiken.

gamification

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Verhalen van onze klanten

CREATIEF LEIDERSCHAP EXPEDITIE

MT OP CREATIEF LEIDERSCHAP EXPEDITIE

VISIE & STORYTELLING