Home/Klantverhalen/Cases-individuele-creatief-leiderschap-expeditie

Vraag

Er zijn verschillende redenen om een aan de slag te gaan met de ontwikkeling van je creatieve leiderschap. Maar in alle gevallen ligt er een nieuwsgierigheid onder naar wat er nog meer mogelijk is. Of je nu aan de slag moet. Bijvoorbeeld omdat je baan ophoudt. Of omdat je aan de slag wil, omdat je ontzettend gave dingen aan het doen bent en wilt ontdekken wat je allemaal nog meer kunt doen. In alle gevallen is de vraag hoe je een kristalheldere visie/startvraag bedenkt en je creativiteit aanzet om opties te genereren om invulling te geven aan je wens.

Uitdaging

De grootste uitdaging is dat we onszelf uitdagingen opleggen. Geen tijd, geen geld of andere resources om onze wensen te realiseren.

Oplossing

En dat is waar we met de creatief leiderschap expeditie korte metten mee maken. We laten je ervaren hoe je meer mogelijk maakt als je het vermogen ontwikkelt creatief leiding te nemen.

Diensten

Creatief leiderschap expeditie, coaching, mentoring

INDIVIDUELE CREATIEF LEIDERSCHAP EXPEDITIE

Regelmatig gaan we op pad met individuen die hun persoonlijk creatief leiderschap willen ontwikkelen. We starten met een creatief leiderschap assessment en ontdekken waar de creatieve voorkeuren liggen. Daarna bepalen we de gedroomde visie en maken we helder wat moet worden overbrugd of overwonnen om de visie tot realiteit te maken. Met behulp van de persoonlijke travel journal komen de deelnemers tot waanzinnige opties en een concreet plan om het te implementeren in hun leven. We hebben expedities online gedaan, wandelend op de hei en aan de keukentafel. Alles afhankelijk van de wensen van de deelnemer. Dit heeft geleid tot nieuwe banen, een waanzinnig plan om met bekende Nederlanders en de media een ambassadeursnetwerk op te bouwen om sport en beweging voor meer mensen mogelijk te maken en veel meer.

Creatief leiderschap

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Verhalen van onze klanten

CREATIEF LEIDERSCHAP EXPEDITIE

MT OP CREATIEF LEIDERSCHAP EXPEDITIE

VISIE & STORYTELLING