Home/Optioneel/Stappenplan

5 stappen richting bijzondere bestemmingen

Ons motto is: “There’s always more to explore.” Of het gaat om het pakken van nieuwe kansen of het tackelen van grote uitdagingen. In alle gevallen wil je op de mooiste bestemming terecht komen. En daar kom je niet door de gebaande paden te kiezen, maar door nieuwsgierigheid de weg te laten wijzen naar onontgonnen gebied. Net als bij elke avontuurlijke reis, is goede voorbereiding de sleutel naar succes. Je bepaalt eerst je ultieme bestemming en wie je erbij wilt hebben. Dan stippel je de reis zo uit dat alle reisgenoten er zin in hebben en reisbegeleiders een bijzondere ervaring kunnen voorbereiden en begeleiden.

Je deelt en vergroot het enthousiasme voor jullie avontuur doordat iedereen in zijn eigen netwerk via zijn favoriete kanalen en communicatiemiddelen verslag doet van alles wat jullie onderweg meemaken. De reis wordt een onvergetelijke belevenis die leidt tot diepe vriendschappen als jullie flexibel omgaan met de omstandigheden, jullie creativiteit de vrije loopt laten om bijzondere ervaringen te beleven en open zijn voor de nieuwe ervaringen.

SpiralMethod_Matterz

Discover

Visie & Leiderschap

Gedroomde visie ontwikkelen

Storytelling en -listening

Creatief je team leiden

Creatief jezelf leiden

Explore

Onverslaanbare Teams

All-in events

Open platform

Emic

Team sessies

Connect

Co-Creatie van Communicatie

Campagnes

Creatieve Ambassadeurs

Kort & Krachtig

Verbeelden

Grow

Creatief Klimaat

Geïntegreerde Communicatie

Creatief Leiderschap

Productief Denken

Onboarding & Traineeships

Explore More

We blijven bijzondere mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen

Heldere kaders waarbinnen we meer mogelijk maken en waar we ook graag buiten kleuren

We hebben een gedegen methode die zichzelf al tientallen jaren op uiteenlopende plekken en situaties bewijst. Binnen heldere kaders creëren we de vrijheid en ruimte om bijzondere oplossingen te maken die precies passen. En we blijven verder kijken en nieuwe dingen ontdekken en ontwikkelen.

DISCOVER

Je gedroomde visie ontdekken en realiseren met creatief leiderschap

We introduceren de top van de organisatie in de wereld van creatief leiderschap en ontwikkelen het lef om avontuurlijke keuzes te maken en de helderheid om complexe zaken inspirerend naar de rest van de organisatie te brengen.

EXPLORE

Geniale oplossingen komen uit teamsamenwerking

We creëren betrokkenheid door ieders perspectief te horen en waarderen. Het maakt niet uit of je enthousiast, sceptisch of kritisch staat tegen de visie. We hebben het allemaal hard nodig. Door ieders bijdrage te verhelderen en mogelijkheden te creëren, bouwen we diverse onoverwinnelijke teams die aan een toekomstbestendige organisatie.

CONNECT

Diepe verbindingen door met meer mensen communicatie te regisseren

Iedereen in de wereld is via zes stappen met elkaar verbonden. Dus stel je eens voor hoeveel je kunt bereiken als je mensen-die-mensen-kennen aan het roer van je communicatie zet…. We stellen multidisciplinaire teams samen waarmee we communicatie maken en verspreiden met een breder bereik dan overkoepelend verzonden informatie ooit haalt. Samen met deze ambassadeurs brengen we meer verbinding en betrokkenheid tot stand binnen alle lagen van de organisatie.

GROW

Creatief Klimaat

Door de co-creatie, communicatie en creativiteit maximaal de ruimte te geven, kan iedereen creatief meedenken en participeren om elk aspect van jullie ambitie tot een succes te maken. We helpen je een organisatieklimaat te creëren waarin uitzonderlijke ideeën genereren en uitproberen geïntegreerd is in jullie bestaande processen en bedrijfsvoering.

EXPLORE MORE

Altijd meer mogelijk maken

Zodra je denkt dat je er bent en alles gezien hebt, verlies je je scherpte. Door vooruit te blijven kijken, blijf je voorop lopen. Natuurlijk is het hartstikke fijn en goed om structuur en helderheid te bouwen. Dat doen wij ook zeker, omdat je je het beste kunt bewegen op een stevige bodem. Maar blijf dan ook in beweging en wordt creatief in plaats van reactief. Wij doen dat door specials te blijven ontwikkelen en onszelf en jou te blijven verrassen.

Verhalen van onze klanten

7 TEAMS-5-LANDEN-3-CONTINENTEN-1-WAANZINNIGE SHOW

MT OP CREATIEF LEIDERSCHAP EXPEDITIE

VISIE & STORYTELLING