Home/There’s always more to explore/Creatieve Camino Colombia

Verrassender en vernieuwender dan Silicon Valley….

Zie jij in onze snel veranderende tijd kansen en wil je die pakken en klanten en medewerkers blijven verrassen met gave producten en diensten? En realiseer je je dat je diezelfde kansen aan je neus voorbij laat gaan door de waan van de dag? Stap er dan eens tussenuit en ga met ons mee naar een van de mooiste plekken op de wereld waar we je laten zien wat voor waanzinnige transformaties er mogelijk zijn. We nemen je mee op Creatieve Camino naar Colombia waar we tien dagen aan de slag gaan met je creatieve mindset, skillset en toolset.

We ontwikkelden een reis naar Colombia waarin we kennis bij de universitaire bron halen, inspiratie bij innovatieve voorbeeldorganisaties en waarin we ons laten verrassen door de prachtige natuur. Daar geven we je incubatie- en reflectietijd om onder begeleiding alle nieuwe inzichten optimaal te benutten voor jouw eigen creatieve ontwikkeling.

Daarmee creëer je ter plekke de visie en de strategie waar je nu alleen nog maar van kunt dromen. In ons mooie magazine hebben zie en lees je meer over de schitterende reis. Laat weten als je deze wilt ontvangen, door een mail met je adres te sturen naar contact@becauseitmatterz.com en we sturen het toe.

De vertrekdatum is wegens Covid tot nader orde uitgesteld. Wanneer het veilig is, maken we plek voor 6 tot 12 leiders. Dus schrijf je NU in als je zeker wilt zijn van een plek of op de hoogte gehouden wilt worden van wanneer we vertrekken! Je inschrijving wordt verwerkt door onze partner Avila reizen.

SpiralMethod_Matterz

Je vindt de oplossing vaak niet op de plek waar het probleem is ontstaan. Beter kijk je op de minst voor de hand liggende plekken

Wat is het resultaat?

Je gedroomde visie

Prototype van je ultieme oplossing

Een concreet actieplan

Rust, ruimte en ideeën

Een netwerk van avontuurlijke leiders

Manieren waarop we meer ontdekken

Gamification

Belangrijke informatie op speelse wijze eigen maken en delen

Creatieve ontdekkingsreizen

De weg vinden in de wereld van creativiteit en innovatie

Creatieve Camino Colombia

Ontwikkel je creatieve mindset, skillset en toolset op een van de mooiste en meest innovatieve plekken ter wereld

Verrassingsevents

Met openheid voor het onbekende je creativiteit, flexibiliteit en weerbaarheid vergroten

Chef’s Table

Exclusief met jouw team op sterrenniveau genieten en presteren

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Verhalen van onze klanten

DUURZAME COMMUNICATIE MET MINDER BUDGET

VERRASSINGSEVENT

GAMEIFICATION