Individu

Wil jij vanuit vertrouwen mee kunnen bewegen in de snel veranderende wereld? Wil jij in onzekere tijden kansen zien en pakken? Wil jij je nieuwsgierigheid en openheid vergroten, het onbekende omarmen en je tolerantie voor ambiguïteit vergroten?

Ontwikkel je creatieve mindset!

Wij ontwikkelen en verzorgen individuele en groepsprogramma’s om mensen te leren hoe ze hun creatieve mindset kunnen vergroten.

Team

Wil jij je team hongerig maken naar de verandering? Schotel ze dan voor waar ze trek in hebben.

Wij laten de verschillende teamleden zien hoe zij creatief zijn om zo hun vertrouwen in hun  creatieve potentieel te vergroten en ze aan te zetten om vanuit hun kracht een effectieve creatieve bijdrage te leveren aan de creatie, ontwikkeling  en implementatie van creatieve ideeën. We ontwerpen en realiseren met teams uit de organisatie gave communicatietrajecten die bijdragen aan betrokkenheid en innovatie. En we organiseren verrassende programma’s om direct met jou en je team gave dingen te bedenken waarmee jullie het verschil gaan maken!

Organisatie

Wanneer je het creatieve potentieel van je individuele medewerkers en je teams wilt laten bloeien, doe je er goed aan een creatief klimaat te bieden waarin mensen zich veilig en uitgenodigd voelen om datgene te doen wat nodig is om tot buitengewone resultaten te komen. Wij ontwerpen en begeleiden (leiderschaps)programma’s en andere buitengewone sessies waar we gebruik maken van de fysieke wereld buiten ons hoofd en onze kantoormuren. Via verrassende wegen ontdek je nieuwe dingen over jezelf en je organisatie die tot verrassende nieuwe oplossingen of ideeën leiden.