Wil jij vanuit vertrouwen mee kunnen bewegen in de snel veranderende wereld? Wil jij in onzekere tijden kansen zien en pakken? Wil jij je nieuwsgierigheid en openheid vergroten, het onbekende omarmen en je tolerantie voor ambiguïteit vergroten? Ontwikkel je creatieve mindset!

Wij ontwikkelen en verzorgen één-op-één en groepsprogramma’s om mensen te leren hoe ze hun creatieve mindset kunnen vergroten. Hieronder een greep uit onze activiteiten:

Laat je verrassen

Neem deel aan een van onze bijzondere verrassingsevenementen, waarin je ervaart wat de kracht is van het niet weten en je laten verrassen voor je flexibiliteit en weerbaarheid.

Leer productief denken

Kom naar de training waarin je leert hoe je je creatief denken en kritisch denken combineert om met je denkvermogen de grootste productiviteit te realiseren.

Ontwikkel je creatief leiderschap

Leer hoe je je invloed aanwendt om vanuit creatief leiderschap de creativiteit in jou, je team en je organisatie te laten floreren. In deze training analyseren we jouw creatieve voorkeur en laten je ervaren hoe je gelijkgestemden en tegenpolen meekrijgt door krachtig communicatiestijlen in te zetten.

Ga mee op creatieve ontdekkingsreis

Of ga ECHT op ontdekkingsreis en sluit aan bij een deel of onze gehele creativiteits-Camino in Europa, Noord-Amerika + Canada, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika om een ware creatieve ontdekkingsreis te maken door inspiratie binnen universiteiten en organisaties en buiten in de kracht van de natuur.

Iets samen doen?

Elke uitdaging of kans is anders. Kijken of we samen iets fantastisch kunnen maken voor jou of jouw organisatie? Laten we even bellen en we weten zo of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Mobile: 06-10770334
E-mail: contact@becauseitmatterz.com

Of vul onderstaand formulier in!