Ga mee op creatieve ontdekkingsreis

Er gaat echt een wereld voor je open als je duikt in creativiteit en innovatie. Wist je dat in New York 60 jaar geleden creativiteit als wetenschappelijke studie is opgezet? Sindsdien, en juist met de groei van de behoefte aan creativiteit en innovatie, zijn universiteiten over de hele wereld bezig met onderzoek. Bij Matterz volgen we de wetenschap op de voet en we kennen de beste professoren. En we hebben een uitgebreid netwerk van creativiteits- en innovatie experts die in organisaties in de hele wereld. Allemaal instituten en mensen die het belangrijk vinden creativiteit en innovatie te laten groeien. Daarom hebben we met hen verschillende creatieve ontdekkingsreizen ontwikkeld. We organiseren creatieve ontdekkingsreizen op vier plekken in de  wereld. In Europa, Noord-Amerika en  Canada, Zuid-Amerika  en Zuid-Afrika. De basis van elke reis is hetzelfde:

  • We leren de theorie van een professor van een gerenommeerd instituut op het gebied van creativiteit en innovatie.
  • We doen inspiratie op bij organisaties die het in de praktijk brengen.
  • We maken gebruik van de kracht van de natuur. Steeds meer onderzoek laat zien hoe je creativiteit groeit in de natuur. Daarom wisselen we de bezoeken binnen in universiteiten en organisaties af met wandelingen en reflecties in de prachtigste natuur die de continenten die we bezoeken rijk is. Incubatietijd is een van de belangrijkste onderdelen van creativiteit. Het is ook een van de meest overgeslagen onderdelen. In onze reizen verenigen we het nuttige met het aangename om zo maximaal te leren.

Wat brengt het je?

Na een creatieve ontdekkingsreis heb je:

  • De nieuwste wetenschappelijke kennis, recht van de bron
  • Inspirerende voorbeelden persoonlijk uitgelegd, waardoor je een eerlijk beeld hebt van wat wel en niet werkt en ideeen op kunt doen voor jouw eigen organisatie
  • Een inspirerend netwerk opgebouwd waar je altijd gebruik van kunt blijven maken
  • Een concrete aanpak om creativiteit/innovatie toe te passen zoals jij dat nodig hebt
  • Bijgetankt, gereflecteerd en geincubeerd

Iets samen doen?

Elke uitdaging of kans is anders. Kijken of we samen iets fantastisch kunnen maken voor jou of jouw organisatie? Laten we even bellen en we weten zo of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Mobiel: 06-10770334

Ik wil graag meer informatie!