Laat je verrassen

Wie denkt dat verrassing gewoon leuk of spannend is en geen serieuze plaats verdient in de zakenwereld, vergist zich! In de snel veranderende tijd waarin verrassing meer regel dan uitzondering is, is het leren omgaan met verrassingen een noodzakelijkheid om effectief te ondernemen. Hoe beter je in staat bent te anticiperen op verrassingen, hoe beter je voorbereid bent het onbekende te omarmen en vooruit te blijven lopen in de markt, omdat je weerbaar, flexibel en creatief omgaat met alles wat op je pad komt, gepland of ongepland.

Wij organiseren surprise events op open inschrijving waarin we je laten ervaren wat verrassing met jou doet en waar we de vertaalslag maken naar andere aspecten van je (werk)leven. Ben jij het type dat niet genoeg krijgt van verrassing en zich dood verveelt als dingen routinematig worden? Of heb jij er een hekel aan als je niet exact weet wat je te wachten staat? Twee totaal andere manieren om naar verrassing te kijken die uiteraard ook totaal andere uitdagingen met zich meebrengen in hoe je je werk doet, hoe je samenwerkt met anderen en meer. Dit event kan uiteraard ook op maat gemaakt worden voor alleen jouw organisatie.

Wat brengt het je?

De ervaring die we je meegeven tijdens ons event:

  • vergroot je openheid
  • geeft je handvatten om innovatieve oplossingen te realiseren voor verrassende wendingen in je dagelijkse (werk)leven.
  • helpt je het onbekende volledig te omarmen en veranderingen aan te pakken, zonder dat je het resultaat van tevoren zult willen weten
  • vergroot je excitement voor verrassing en doet je het nut inzien

Iets samen doen?

Elke uitdaging of kans is anders. Kijken of we samen iets fantastisch kunnen maken voor jou of jouw organisatie? Laten we even bellen en we weten zo of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Mobiel: 06-10770334

Ik wil graag meer informatie!