Ontwikkel jouw creatieve leiderschap

De termen manager en leider worden vaak door elkaar gebruikt. Bij Matterz geloven we er sterk in dat iedereen die de leiding neemt een leider is. Daar hoef je geen manager voor te zijn. Wij focussen ons vooral op creatief leiderschap, waarbij de nadruk ligt op leiden vanuit invloed. Jij kunt mensen leiden wanneer je ze raakt en ze geloven in de richting die jij op wil. Aan de hand van onder andere de FourSight methodiek assessen we waar jouw creatieve voorkeuren liggen. We geven je inzicht in de verschillende voorkeuren en tools om de diverse reeks creatieve vaardigheden in denken en voelen verder te kunnen ontwikkelen. Ten eerste geven we je daarmee een toolbox vol manieren om in elke fase van creatieve processen voorbereid te zijn. En het zal je enorm helpen de mensen om je heen te lezen en datgene te geven dat ze helpt het beste uit zichzelf te halen.

We kunnen een inspiratiesessie geven om theoretisch inzichten te geven op het gebied van creatief leiderschap, maar dat doen we nooit zonder het toe[asbaar te maken. Want pas als je ervaart hoe het bij jouzelf ervaart komt het binnen. Dus wat we ook samen bedenken als inspiratiesessie. De deelnemers zullen altijd zelf aan de bak moeten.

Ook kunnen we je persoonlijk begeleiden in jouw leiderschapstraject. Dan verbinden we jouw dagelijkse praktijk aan de kracht van creatief leiderschap in een serie individuele coaching sessies. Met tips en tools kun je direct effectiever leiding geven in de situatie waar jij op dat moment voor staat.

Wat brengt het je?

Creatief leiderschap geeft je:

  • kennis en inzicht over je persoonlijke creatieve voorkeuren en de herkenning van anderen, zodat je jezelf en anderen op hun energie aankunt sturen
  • de inzichten en mogelijkheden om maximale effectiviteit uit jezelf en je team te halen in elke fase van een creatief proces
  • energie en tools om samen groot te denken en doen
  • invloed om je creatieve vermogens maximaal te benutten

Iets samen doen?

Elke uitdaging of kans is anders. Kijken of we samen iets fantastisch kunnen maken voor jou of jouw organisatie? Laten we even bellen en we weten zo of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Mobiel: 06-10770334

Ik wil graag meer informatie!