Wil jij teams waarin de verschillende aspecten van creativiteit vertegenwoordigd zijn? Wil jij je teams hongerig maken naar de verandering? Schotel ze dan voor waar ze trek in hebben!

Laat je verrassen

Neem deel aan een van onze bijzondere verrassingsevenementen, waarin je als team ervaart wat de kracht is van het niet weten en je laten verrassen voor je flexibiliteit en weerbaarheid en de samenwerking binnen het team.

Ontdek en omarm jullie creatieve diversiteit

Wij laten de verschillende teamleden zien hoe zij creatief zijn om zo hun vertrouwen in hun creatieve potentieel te vergroten en ze aan te zetten om vanuit hun kracht een effectieve creatieve bijdrage te leveren aan de creatie, ontwikkeling en implementatie van creatieve ideeën.

Communicatie co-produceren

Verder ontwerpen en realiseren we met teams uit de organisatie gave communicatietrajecten die ertoe bijdragen iedereen te betrekken bij de innovaties in de organisatie.

Creativiteitscafé

En last, but not least, we organiseren creativiteitscafé’s, waarin we met die mensen die jij uitnodigt in een avond tijd een creatieve oplossing realiseren voor de uitdaging waar jij hulp bij nodig hebt.

Iets samen doen?

Elke uitdaging of kans is anders. Kijken of we samen iets fantastisch kunnen maken voor jou of jouw organisatie? Laten we even bellen en we weten zo of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Mobile: 06-10770334
E-mail: contact@becauseitmatterz.com

Of vul onderstaand formulier in!