Creativiteitscafé

We organiseren creativiteitscafe’s, waarin we met die mensen die jij uitnodigt in een avond tijd een creatieve oplossing realiseren voor de uitdaging waar jij hulp bij nodig hebt.

Of je nou hulp nodig hebt met het bedenken van een creatieve campagne, het creatief denkvermogen van je groep een boost wil geven of ter plekke een idee, merk of concept gevisualiseerd wil zien. Als jij bij het reserveren van je tafel aangeeft waar jij die avond mee aan de slag wil, regelen wij de juiste tafeldame of –heer die in een avond een vliegende start met je maakt. Aan het einde van de avond bepalen jullie hoe je verder wil. Neem je de uitkomsten mee naar kantoor om er met je eigen mensen verder mee aan de slag te gaan? Of wil je dat wij je helpen het tot wasdom te brengen? De keuze is aan jou. Wij helpen jou op de manier die bij jou past door de interne of externe mensen bij te staan om tot het maximale resultaat te komen.

Wat brengt het je?

Na een creativiteitscafé, ga jij terug naar kantoor met:

  • een aanzet of schets voor de oplossing van jouw uitdaging
  • een geïnspireerd team dat binnen 1 avond grote stappen heeft weten te maken
  • energie om de volgende dag op te pakken waar je mee gestart bent
  • een raamwerk, briefing, beeld of schets die je direct met de rest van je organisatie of degenen die het aangaat, kunt delen
  • het vertrouwen dat je als team in korte tijd grote dingen kunt realiseren
  • het bewijs dat jullie als team het creatieve vermogen hebben bijzondere resultaten te realiseren

Iets samen doen?

Elke uitdaging of kans is anders. Kijken of we samen iets fantastisch kunnen maken voor jou of jouw organisatie? Laten we even bellen en we weten zo of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Mobiel: 06-10770334

Ik wil graag meer informatie!