Ontdek en omarm jullie creatieve diversiteit

Er bestaan veel misverstanden over creativiteit. Is het een gave of is het een te ontwikkelen vaardigheid? Is het een kwestie van ideeen kunnen genereren of kun je ook creatief verhelderen, ontwikkelen of implementeren? Is het handig creatieve denkers van kritische denkers te scheiden of juist niet? Veel belangrijke vragen waarop wij graag antwoord geven om je te helpen een creatief divers team neer te zetten waarop de verschillende mensen hun kracht inzetten op de momenten waarop zij het beste hun waarde kunnen toevoegen en diezelfde mensen op de momenten waarop dat beter is even hun mond laten houden en op hun handen laten zitten.

Wij laten de verschillende teamleden zien hoe zij creatief zijn om zo hun vertrouwen in hun creatieve potentieel te vergroten en ze aan te zetten om vanuit hun kracht een effectieve creatieve bijdrage te leveren aan de creatie, ontwikkeling en implementatie van creatieve ideeën.

Wat brengt het je?

Weten wie je in je team hebt en zo een creatief divers team opbouwen helpt je:

  • de grootste effectiviteit uit je team halen in elke fase van creatief probleem oplossen of innoveren
  • buitengewone visies, ideeen, plannen en producten/diensten op de wereld zetten
  • ieder individu in zijn kracht zetten door inzicht in zijn of haar creatieve potentieel
  • teamleden beter begrip geven over de kracht en allergieën van andere teamleden
  • teamleden inzichten en handvatten geven voor effectieve communicatiestrategieën voor verschillende creatieve types en zo samenwerking verbeteren

Iets samen doen?

Elke uitdaging of kans is anders. Kijken of we samen iets fantastisch kunnen maken voor jou of jouw organisatie? Laten we even bellen en we weten zo of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Mobiel: 06-10770334

Ik wil graag meer informatie!