Jouw belangrijkste aandacht gaat naar zout. De smaak die alle smaken naar boven halt. In tegenstelling tot bitter, zuur en zoet, waar communicatie betrekking heeft op hoe medewerkers staan tegenover de verandering, gaat het bij zout om hoe medewerkers samen werken aan de verandering.

Zout wordt geassocieerd met natriumionen die, weliswaar met mate, nodig zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Een snufje zout in het eten haalt alle smaken naar boven.

Wat betekent deze smaak?

Meer weten wat deze smaak betekent voor je team en hoe je team in beweging te krijgen om tot het gewenste resultaat te komen? Vul hier je email adres in en ontvang meer tips en advies direct in je inbox.

boekenMatterz

Korting!

In het managementkookboek Verandering van Spijs vind je inspiratie, achtergrondinformatie en verschillende voorbeelden van communicatietools om betrokkenheid van teams te vergroten in de verschillende fasen van veranderingen. Als je het boek nu bestelt, ontvang je het voor de actieprijs van 30 euro EN je ontvangt er digitaal het werkboek zout bij, zodat je alle tools voor jouw zoute medewerkers bij elkaar op een rijtje hebt in de voor jou relevante samenvatting van het uitgebreide boek en er meteen mee aan de slag kunt.