In het door jou gekozen scenario zijn je medewerkers zoet. Zoet wordt geassocieerd met koolhydraten; een belangrijke bron van energie. Wanneer de medewerkers zoet zijn, staan ze op zich positief ten opzichte van verandering. Ze barsten van de energie en ideeën om de verandering mede vorm te geven. Deze mensen slurpen de stroom aan informatie op en, belangrijker, willen graag in de gelegenheid worden gesteld om actief onderdeel te worden van de verandering. Dit is je kans om met elkaar mooie dingen te maken. Geef richting.

Wat betekent deze smaak?

Meer weten wat deze smaak betekent voor je team en hoe je team in beweging te krijgen om tot het gewenste resultaat te komen? Vul hier je email adres in en ontvang meer tips en advies direct in je inbox.

Korting!

In het managementkookboek Verandering van Spijs vind je inspiratie, achtergrondinformatie en verschillende voorbeelden van communicatietools om betrokkenheid van teams te vergroten in de verschillende fasen van veranderingen. Als je het boek nu bestelt, ontvang je het voor de actieprijs van 30 euro EN je ontvangt er digitaal het werkboek zoet bij, zodat je alle tools voor jouw zoete medewerkers bij elkaar op een rijtje hebt in de voor jou relevante samenvatting van het uitgebreide boek en er meteen mee aan de slag kunt.