Home/Optioneel/Diverse Faces of Surprise – Saskia Maas

Diverse Faces of Surprise

Welkom bij Diverse Faces of Surprise. De verrassende serie persoonlijke verhalen die aantonen hoeveel meer er mogelijk wordt als je het onbekende omarmt. Want het maakt dat onze creativiteit, openheid, flexibiliteit en weerbaarheid groeit.

Saskia Maas

Saskia Maas verscheen in NH Nieuws als een van de Strijders; inspirerende Noord-Hollanders die ervaringen hebben omgezet naar een positieve bijdrage aan de maatschappij. Een prachtig voorbeeld dat niet mag ontbreken in deze serie. Saskia heeft het talent om negatieve verrassingen niet uit de weg te gaan, maar met beide handen aan te pakken en in te pakken als een mooi cadeau. Ook toen zij en haar  ontdekten dat hun zoon autistisch is en hij graag alles volgens script doet, pakte ze het aan. Met haar ervaring als eigenaar van improvisatietheater Boom Chicago waar van script afwijken de norm is, richtte ze InterActing op. De theaterschool die kinderen met autisme handvatten geeft voor onze “scriptloze” wereld.

Klik op de foto om bij de video, de Podcast en een link naar Saskia’s uitgebreide verhaal te komen. Veel lees, luister, en/of kijkplezier.

De ambitie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren met de positieve effecten van verrassing. Dus delen in jouw netwerk is lief. En een eigen verhaal delen is natuurlijk helemaal fantastisch! Laat weten als je mee wilt doen en we gaan samen een mooi verhaal maken. We bespreken welke vorm bij jou en jouw verhaal past: ook in video, of geschreven, of Podcast, of…

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op

Meer informatie

Verhalen van onze klanten

SAMEN PROGRAMMA IN BEELD BRENGEN

KRACHT VAN ONVOLLEDIG COMMUNICEREN

CORPORATE WAARDEN DOORVOELEN