There’s always more to explore

Wij zijn er voor ambitieuze mensen en organisaties die meer kansen willen zien en pakken

Samen bouwen aan een innovatieve organisatiecultuur die niemand je nadoet? Wij helpen je groeien door een slimme combinatie van creativiteit, communicatie en co-creatie

Wij doen dit door Communicatie-, Verander- en Innovatieprogramma’s, Advies, Trainingen, Coaching & Creatieve Ontdekkingsreizen

voor mezelf

Wil jij je openheid vergroten en meer kansen zien en pakken? Ontwikkel je creatieve mindset!

voor mijn team

Wil jij je team hongerig maken naar verandering? Schotel ze voor waar ze trek in hebben!

voor de zaak

Wil jij een  organisatiecultuur creëren waar innovaties floreren? Bouw een creatief klimaat!

Over Matterz

Matterz stimuleert de groei van mensen en organisaties in onze continu veranderende wereld. Of je nu onzekerheid ervaart omdat je beproefde methode of werkwijze niet langer de juiste oplossing vormt voor je nieuwe uitdagingen. Of dat je juist veel nieuwe kansen ziet en wilt pakken. We helpen je je creativiteit en vindingrijkheid aan te boren om flexibel met nieuwe problemen of uitdagingen om te gaan. Tegelijkertijd zetten we communicatie in die de betrokkenheid en de kracht van mensen op alle plekken in jouw organisaties aanzet om actief een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei.

Friends Matterz

Matterz is een gedreven en creatieve organisatie met een flexibel netwerk van experts waar voor elke opdracht het juiste team wordt samengesteld. Tot onze vrienden behoren:

Boek Matterz

Managementkookboek

Verandering van Spijs

Succesrecepten voor sterrenteams

Verandering van Spijs is de invulling van de wens om organisaties te helpen zelf een creatief klimaat te creëren. Een boek dat mensen binnen de organisatie handvatten biedt om, in de schaarse tijd die ze hebben, creativiteit te vergroten en (pro)actief te participeren in het continu verbeteren van de organisatie.

Klanten zijn enthousiast!

Anneke is een creatieve communicatie professional die ons ontzettend heeft geholpen om een aantal creatieve formats te creëren voor onze communicatie. Ze brengt energie en is fantastisch in brainstormen en delen van inspirerende ideeën die volledig aansluiten bij de opdracht en/of organisatiecultuur. Ze helpt deze tot leven te brengen, terwijl ze ervoor zorgt dat eigenaarschap binnen  de organisatie blijft.

Anne Langeveld-Mulder, Credit Europe Bank

Anneke is geweldig om mee samen te werken. Ze is vrolijk, praktisch en heeft een tomeloze energie. Ze laat en neemt genoeg ruimte om goed over zaken na te denken en gaat vervolgens snel tot actie over. Anneke is een toptalent in het bedenken van bijzondere dingen en voert ze uit op een hoog kwaliteitsniveau.

Als je Anneke inhuurt, ben je verzekerd van energie, enthousiasme, creativiteit, out of box ideeën en een enorme dosis executiepower.

Ans van Dalen, ING

Anneke & communicatie; de combinatie is zó goed dat je er geen erg in hebt wat ze allemaal doet. Dat is natuurlijk de signatuur van de echte professional. Voeg daar haar tomeloze inzet, enthousiasme en ‘down to earth’ benadering aan toe en je hebt een fantastische combinatie te pakken! En, niet te vergeten; Anneke is ook een heel fijn en leuk mens, en dat is weer heel prettig in een nauwe samenwerking.

Peter Ros, Peter Ros

Greep uit het klantenbestand: