Leer productiever denken

Ben jij van nature een creatieve denker of een kritische denker? Ongeacht tot welke bloedgroep je hoort, is de kans groot dat je het het beste kunt vinden met “jouw soort mensen” en dat je het niet altijd even makkelijk vindt om de andere manier van denken even hoog te waarderen. Toch zijn beide nodig om maximaal productief te kunnen zijn. Of je nou innovatief moet zijn of juist heel strak moet sturen op vaste processen. In beide gevallen is er een tijd voor creatief denken en een tijd voor kritisch denken.

In de training productief denken, nemen we je door het creative problem solving (CPS) model en laten we je zien en ervaren welke opbrengsten je krijgt in de verschillende fasen wanneer je effectief schakelt tussen de verschillende manieren van denken. Het begint met bewustwording. Waar gaat jouw energie naartoe en waar loop je op leeg? En welke effecten heeft dit op je werk individueel en op hoe stimuleert of belemmert het de mensen om je heen? Word je bewust van je gedrag en je creëert voor jezelf de keuze om aanpassingen te doen om betere resultaten te behalen. Volg deze training alleen via open inschrijving, of plan een training voor alleen jouw team, zodat we meteen de team dynamiek kunnen behandelen.

Wat brengt het je?

Na de training productief denken:

  • begrijp je hoe creatief denken en kritisch denken het beste kunnen worden gecombineerd om maximaal productief te denken
  • heb je inzicht in je eigen manier van denken en het bijbehorende gedrag en het effect van jouw gedrag op anderen
  • kun je jouw gedrag effectiever maken in jouw eigen werkzaamheden en in de samenwerking met anderen
  • ken en herken je de verschillende fasen van het creative problem solving proces
  • heb je tools in handen om alleen en met anderen efficiënt en effectief veranderingen vorm te geven en bijzondere vernieuwende oplossingen te bedenken en realiseren

Iets samen doen?

Elke uitdaging of kans is anders. Kijken of we samen iets fantastisch kunnen maken voor jou of jouw organisatie? Laten we even bellen en we weten zo of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Mobiel: 06-10770334

Ik wil graag meer informatie!